26 april

Igår gick jag upp klockan 7 på morgonen, en lördag! Så tidigt har jag inte varit uppe nånsin här i Spanien. Men det fanns en anledning. Vi skulle hinna med bussen till Gibraltar =D Bussen dit tog ca 3 timmar och när vi skulle gå från busstationen till gränsen (Gibraltar är brittiskt) stannade vi för att ta lite kort. Plötsligt hör vi en tant säga "Can I please pass before you take the photo?" med äkta brittisk dialekt. Jag och Max blev först lite rädda, vi har inte hört bra engelska på länge känns det som, och så plötsligt hörde man det där bakom ryggen på en. Hon hade nog rymt över gränsen.
Väl över på andra sidan satte vi oss och åt lite matsäck och sen tog vi bussen till Point Europe, där man såg över till bergen i Afrika. Det var lite kallt och det blåste tokigt mycket, men är man i England så får man tåla det =p

Vi betalade ca 5 kronor och promenerade upp en bit på berget tills vi träffade på aporna, som mest chillade, plockade löss och åt potatis.
Sen promenerade vi ner till stan igen, tog bussen tillbaka till gränsen och gick över till Spanien igen. Där så stressade vi in på Donken för att få någon slags mat i magen innan sista bussen tillbaka till Malaga gick. Däremot så verkade inte personalen där vara lika stressade som oss, med tanke på att han lunkade runt och sjöng medan han sakta la ner en cheeseburgare i papperspåsen. Vi nästan sprang tillbaka till busstationen och vi hann faktiskt med!


Idag sov vi till halv tolv eller nåt, men det regnade ute så inget dåligt samvete för det. Har mest städat och läst hela dagen, och just nu sitter vi på Namaste och har ätit lasagne till middag.


Där bakom är Afrika!





Potatis är mums

RSS 2.0