28 maj

Nu bor jag alldeles ensam i lägenheten, ingen ny har kommit och jag vet inte om det kommer göra det heller. Men än så länge så går det iallafall bra. Amanda har kommit över på filmkvällar så vi har sett på High School Musical och Hairspray =p

Ibland undrar jag verkligen vad det är jag drömmer. Jag la mig på sängen igår efter att ha gjort läxan, och så somnade jag och drömde lite. Bland annat så drömde jag att mamma gick upp på terassen och snöt sig i fotoalbumet, och när hon kom tillbaka så hade elefanten sprungit iväg. Jaha.

Igår kväll var det Champions League final på Tortuga Bar. Stämningen var på topp kan man säga, och Barca vann ju över Man. United så det blev mycket tutande med bilar och mopeder inatt kan jag lova.

Nu idag så har jag precis haft privatlektion på konversationslektionen. Vi är fyra personer i min klass för tillfället, och efter rasten så gick de andra tre hem. En hade migrän, en var bakis och den tredje vet jag inte varför, men det var iallafall bara jag kvar sen. Men det gick galant vettu.

Imorn ska Amanda och jag åka till Torremolinos där Rebecka bor, en tjej på skolan. Vi ska dit och laga mat och sen gå ut på kvällen, ska bli skoj =)

Ikväll blir det nog filmkväll igen, får se vilken film som står på tur =p

RSS 2.0